Back to Reklamgodis

Chokladbitar 5 gr

4.90 kr

 

Minsta order är 540 st, beställs i jämna poster á 540 bitar
Chokladen kan innehålla spår av nötter. Hållbarhet 12 månader
Leveranstid: ca 20 arbetsdagar från godkänt korrektur.

För större antal kontakta oss för offert och önskad profilering 0723-686677 eller info(at)brandwoman.se

 

Kategori:

Beskrivning

Chokladbitar 5 gr tillverkas av den kände spanske chokladtillverkaren Simón Coll. Produktionen startade 1840 och drivs än idag vidare av samma släkt och deras familjeföretag. Unikt är att de endast använder kakaobönor från utvalda delar av världen, de rostar och processar dessa själva så att det i slutändan blir choklad av högsta möjliga kvalitet. Chokladen finns i tre utsökta smaker:

Mörk choklad 70%
Denna mörka choklad är gjord på kakao som valts ut från några av de mest exklusiva plantagen, främst Buenavistaplantagen. Chokladen har en tydlig balans mellan bitterhet och sötma.

Mjölkchoklad 32%
En mjölkchoklad med krämig konsistens och karamelltoner, med ihärdigt underliggande toner av högkvalitativ kakao från Centralamerika.

Vit choklad 25%
En vit choklad som gjorts på äkta vaniljstång visar på denna höga kvalitet. Har en smak av gräddmjölk och vanilj med den vita chokladens karaktäristiska sötma.

Utförande:
Välj guld- eller silverfolie och pappersbanderoll med 4-färgstryck helt i egen design. Chokladbitarna levereras som standard i fina kartonger med 190 bitar i varje. Flera andra fina presentförpackningar finns som tillval, som 4-pack, 9-pack eller 27-pack, kontakta oss för offert.