Back to Gåvokort

Supékort Supreme

360.00 kr

Tacka din personal och dina kunder med Supékort Supreme – 30 högkvalitativa gåvor.

Att ge bort en gåva symboliserar inte bara ett tack för ett väl utfört arbete eller samarbete. Det är en stor och viktig del av ett företags profilering. Fördelen med att ge bort ett gåvokort är just att mottagaren själv får välja sin gåva – den kommer med större sannolikhet att uppskattas och användas av mottagaren.

Vem kan motstå en saftig hjortstek, lyxig hummer eller en god parmesanost? Eller varför inte riktigt fina påslakan, mysiga tofflor från newport eller en Marimekkoskål?

Supékort Supreme är presentkortet som erbjuder riktigt fina produkter där alla enkelt kan hitta en eller flera favoriter. Här finns läckra delikatesser, snygga hemtextilier, funktionella köksprodukter i snygg design och vackra produkter för hemmet. Kortet erbjuder mottagaren att välja från ett urval av 30 högkvalitativa gåvor.

Presentkuvert ingår i priset. Alla kort skickas till dig tillsammans med vackra presentkuvert. När mottagaren valt gåva och leveransdatum,
levererar Postens bud gåvan direkt till mottagarens dörr.

Mottagaren väljer 1 gåva av de 30 produkterna på gåvokortet.
Frakt 79 kr per gåvokort tillkommer.

Kontakta oss för offert 0723-686677 eller info(at)brandwoman.se

 

Kategori:

Beskrivning

1. Välj gåvokort
Gör din beställning av Supékort Supreme.

2. Välj tilläggstjänst
Vill du kan vi trycka en hälsning samt er logotyp i fyrfärg i gåvokortet. På så sätt blir det tydligt vem avsändaren är. Om du önskar kan vi dessutom skicka gåvokorten direkt till varje mottagare.

3. Mottagaren får gåvokortet
Det är enkelt att göra sin beställning via nätet. I gåvokortet finns all information som mottagaren behöver för hur man ska göra. Vill man komma i kontakt med vår kundservice är den öppen varje dag 8-18. Det går även att kontakta oss via mail dygnet runt.

4. Vi levererar den valda produkten Vi samarbetar med Posten för att de är bäst på leveranser när det gäller att täcka hela Sverige på kort tid. Mottagaren får alltid sin gåva levererad direkt till den valda leveransadressen och behöver inte hämta ut den på ett postutlämningsställe.