Back to Gåvokort

Rädda Barnen Gåvokort

360.00 kr

Rädda Barnen Gåvokort 50 kr per gåvokort till Rädda Barnen

Välgörenhet och julklapp i ett. För varje gåvokort går 50 kr oavkortat till Rädda Barnens Katastroffond.

Genom God Jul med Rädda Barnen kan du som företagare både skänka till välgörenhet och ge en gåva till personal och kunder genom att 50 kr per gåvokort går till Rädda Barnens Katastroffond, samtidigt som mottagaren i vanlig ordning kan välja sin favoritgåva. Som val finns också alternativ att skänka kläder till barn på flykt om mottagaren av gåvokortet så vill.

God Jul med Rädda barnen omfattar ett sortiment med produkter med ett värde kring 360 kr exklusive moms. Här hittar du riktiga godbitar från många olika varumärken inom flera olika produktkategorier.

Läs mer om kortet i foldern HÄR

Se hela det aktuella sortimentet HÄR logga in med kod TEST360

Frakt 75 kr per gåvokort tillkommer.

Kontakta oss för offertförfrågan 0723-686677 eller info(at)brandwoman.se

 

Beskrivning

1. Välj gåvokort
Gör din beställning av Rädda Barnen Gåvokort.

2. Välj tilläggstjänst
Vill du kan vi trycka en hälsning samt er logotyp i fyrfärg i gåvokortet. På så sätt blir det tydligt vem avsändaren är. Om du önskar kan vi dessutom skicka gåvokorten direkt till varje mottagare.

3. Mottagaren får gåvokortet
Det är enkelt att göra sin beställning via nätet. I gåvokortet finns all information som mottagaren behöver för hur man ska göra. Vill man komma i kontakt med vår kundservice är den öppen varje dag 8-18. Det går även att kontakta oss via mail dygnet runt.

4. Vi levererar den valda produkten Vi samarbetar med Posten för att de är bäst på leveranser när det gäller att täcka hela Sverige på kort tid. Mottagaren får alltid sin gåva levererad direkt till den valda leveransadressen och behöver inte hämta ut den på ett postutlämningsställe.