Back to Gåvokort

Gåvokort Plusgåva Rörstrand, Premium

340.00 kr

Gåvokort Plusgåva Rörstrand, Premium, välj bland 150 artiklar från 7 olika teman

Förpackat i en fin presentlåda inklusive en skål från Rörstrand, Swedish Grace, med en påse lakrits från Black. Gåvokort Plusgåva Rörstrand, Premium förmedlar omtanke, överraskning och uppskattning. Välj det du vill ha bland våra produkter i Exclusive-sortimentet.

Det finns sju olika teman att välja mellan: media, kök & delikatesser, design & hem, avkoppling, hälsa/natur, omtanke och miljö.

Se hela det aktuella sortimentet HÄR

Frakt 79 kr per gåvokort tillkommer.

Kontakta oss för offertförfrågan 0723-686677 eller info(at)brandwoman.se

 

Beskrivning

1. Välj gåvokort
Gör din beställning av Gåvokort Plusgåva Rörstrand, Premium.

2. Välj tilläggstjänst
Vill du kan vi trycka en hälsning samt er logotyp i fyrfärg i gåvokortet. På så sätt blir det tydligt vem avsändaren är. Om du önskar kan vi dessutom skicka gåvokorten direkt till varje mottagare.

3. Mottagaren får gåvokortet
Det är enkelt att göra sin beställning via nätet. I gåvokortet finns all information som mottagaren behöver för hur man ska göra. Vill man komma i kontakt med vår kundservice är den öppen varje dag 8-18. Det går även att kontakta oss via mail dygnet runt.

4. Vi levererar den valda produkten Vi samarbetar med Posten för att de är bäst på leveranser när det gäller att täcka hela Sverige på kort tid. Mottagaren får alltid sin gåva levererad direkt till den valda leveransadressen och behöver inte hämta ut den på ett postutlämningsställe.