Back to Gåvokort

Supékort Summer

249.00 kr

Tacka din personal och dina kunder med en sommargåva!

Med Supékort Summer kan du ge dina kunder och kolleger en rad läckerheter att lägga på grillgallret. Här finner du bland annat läckra korvar, marinerade ribs och lax av högsta kvalitet. Här finns även två oumbärliga grillredskap som exempelvis en BBQ-Termometer. En varm poncho för sena sommarkvällar och fina plädar – det är bara att välja och vraka. Kortet erbjuder bland annat en grillwok perfekt att grilla grönsaker i, ett grillhalster för fisken, tåliga grillbestick och fina textilier i New England-stil från Newport Collection.

Presentkuvert ingår i priset. Alla kort skickas till dig tillsammans med vackra presentkuvert. När mottagaren valt gåva och leveransdatum,
levererar Postens bud gåvan direkt till mottagarens dörr.

Mottagaren väljer 1 gåva av de 30 produkterna på gåvokortet.
Frakt 79 kr per gåvokort tillkommer.

Kontakta oss för offert 0723-686677 eller info(at)brandwoman.se

Kategorier: ,

Beskrivning

1. Välj gåvokort
Gör din beställning av Supékort Summer.

2. Välj tilläggstjänst
Vill du kan vi trycka en hälsning samt er logotyp i fyrfärg i gåvokortet. På så sätt blir det tydligt vem avsändaren är. Om du önskar kan vi dessutom skicka gåvokorten direkt till varje mottagare.

3. Mottagaren får gåvokortet
Det är enkelt att göra sin beställning via nätet. I gåvokortet finns all information som mottagaren behöver för hur man ska göra. Vill man komma i kontakt med vår kundservice är den öppen varje dag 8-18. Det går även att kontakta oss via mail dygnet runt.

4. Vi levererar den valda produkten Vi samarbetar med Posten för att de är bäst på leveranser när det gäller att täcka hela Sverige på kort tid. Mottagaren får alltid sin gåva levererad direkt till den valda leveransadressen och behöver inte hämta ut den på ett postutlämningsställe.