Back to Gåvokort

Mannerström Gåvokort en kokbok och serveringsbestick 3 delar

360.00 kr

Mannerströms Mannerström Gåvokort en kokbok och serveringsbestick 3 delar

Välj mellan 34 fina julklappar ur foldern som ligger i den exklusiva boxen tillsammans med den bonusgåva som du väljer samt en av Leif Mannerströms kokböcker.

Exklusivt set med vackra serveringsbestick. serveringsked 21 cm, serveringsgaffel 21 cm och tårtspade 24 cm av högklassig kvalitet i spegelpolish med greppvänliga handtag.I setet ingår dessutom en av Leif Mannerströms kokböcker ”Leifs Utvalda” eller ”Mannerströms Bästa” Välj en av dessa två kokböcker till gåvan. Allt ligger tillsammans i en lyxig giftbox.

Frakt 79 kr per gåvokort tillkommer.

Se hela det aktuella sortimentet i kortet HÄR

Mer info om valbara medgåvor HÄR

Kontakta oss för offertförfrågan 0723-686677 eller info(at)brandwoman.se

 

Beskrivning

1. Välj gåvokort
Gör din beställning av Mannerström Gåvokort en kokbok och serveringsbestick 3 delar.

2. Välj tilläggstjänst
Vill du kan vi trycka en hälsning samt er logotyp i fyrfärg i gåvokortet. På så sätt blir det tydligt vem avsändaren är. Om du önskar kan vi dessutom skicka gåvokorten direkt till varje mottagare.

3. Mottagaren får gåvokortet
Det är enkelt att göra sin beställning via nätet. I gåvokortet finns all information som mottagaren behöver för hur man ska göra. Vill man komma i kontakt med vår kundservice är den öppen varje dag 8-18. Det går även att kontakta oss via mail dygnet runt.

4. Vi levererar den valda produkten Vi samarbetar med Posten för att de är bäst på leveranser när det gäller att täcka hela Sverige på kort tid. Mottagaren får alltid sin gåva levererad direkt till den valda leveransadressen och behöver inte hämta ut den på ett postutlämningsställe.