Back to Gåvokort

Supékort Delight

229.00 kr

Tacka din personal och dina kunder med Supékort Deligt – 15 högkvalitativa gåvor.

Supékort Delight innehåller 15 fina produkter och erbjuder allt från läckra delikatesser till köksprodukter, textilier till hemmet samt prenumerationer på tidningar och böcker. Delight är presentkortet för den som uppskattar ett brett utbud av utvalda produkter som är både funktionella och snygga. Vid inlösen via hemsidan får mottagaren välja bland fler produkter, dessa varierar under året.

Presentkuvert ingår i priset. Alla kort skickas till dig tillsammans med vackra presentkuvert. När mottagaren valt gåva och leveransdatum, levererar Postens bud gåvan direkt till mottagarens dörr.

Mottagaren väljer 1 gåva av de 15 produkterna på gåvokortet.
Frakt 79 kr per gåvokort tillkommer.

Kontakta oss för offert 0723-686677 eller info(at)brandwoman.se

 

Kategori:

Beskrivning

1. Välj gåvokort
Gör din beställning av Supékort Delight..

2. Välj tilläggstjänst
Vill du kan vi trycka en hälsning samt er logotyp i fyrfärg i gåvokortet. På så sätt blir det tydligt vem avsändaren är. Om du önskar kan vi dessutom skicka gåvokorten direkt till varje mottagare.

3. Mottagaren får gåvokortet
Det är enkelt att göra sin beställning via nätet. I gåvokortet finns all information som mottagaren behöver för hur man ska göra. Vill man komma i kontakt med vår kundservice är den öppen varje dag 8-18. Det går även att kontakta oss via mail dygnet runt.

4. Vi levererar den valda produkten Vi samarbetar med Posten för att de är bäst på leveranser när det gäller att täcka hela Sverige på kort tid. Mottagaren får alltid sin gåva levererad direkt till den valda leveransadressen och behöver inte hämta ut den på ett postutlämningsställe.