Back to Gåvokort

Joyful Giftcard 360

360.00 kr

Tacka din personal och dina kunder med Joyful Giftcard 360
Joyful Giftcard är ett av marknadens bästa gåvokort. Med många starka internationella varumärken och dessutom ett unikt samarbete med Stadsmissionen.

Du kan se hela utbudet av produkter som mottagaren kan välja bland på www.dingava.se, skriv TEST360 och klicka på ”Lös in”.

Välj valör 360 och få en medgåva på köpet
Dessutom det ingår en bonusgåva till varje kort! Du kan välja bland ett flertal fina produkter som gör Joyful Giftcard 360 extra speciellt, se dem här.

Mottagaren väljer 1 gåva av de 50 produkterna på gåvokortet.

Frakt 69 kr per gåvokort tillkommer.

Kontakta oss för offert 0723-686677 eller info(at)brandwoman.se

 

 

Beskrivning

1. Välj gåvokort
Gör din beställning av Joyful Giftcard 360.

2. Välj tilläggstjänst
Vill du kan vi trycka en hälsning samt er logotyp i fyrfärg i gåvokortet. På så sätt blir det tydligt vem avsändaren är. Om du önskar kan vi dessutom skicka gåvokorten direkt till varje mottagare.

3. Mottagaren får gåvokortet
Det är enkelt att göra sin beställning via nätet. I gåvokortet finns all information som mottagaren behöver för hur man ska göra. Vill man komma i kontakt med vår kundservice är den öppen varje dag 8-18. Det går även att kontakta oss via mail dygnet runt.

4. Vi levererar den valda produkten Vi samarbetar med Posten för att de är bäst på leveranser när det gäller att täcka hela Sverige på kort tid. Mottagaren får alltid sin gåva levererad direkt till den valda leveransadressen och behöver inte hämta ut den på ett postutlämningsställe.