Back to Gåvokort

Presentkort of Sweden – Gåvokort Regal

360.00 kr

Tacka din personal och dina kunder med Presentkort of Sweden – Gåvokort Regal – 30 högkvalitativa gåvor.

Vi har samlat våra favoritprodukter i olika kategorier och kryddat med noggrant utvalda artiklar från välkända varumärken så som Rosendahl, Snö, Wilson, Allers media, Vinga of Sweden, Oscar Jacobson, Dr Zipe, Skullcandy, Design Food m.fl.

Se hela sortimetet HÄR

Det är enkelt för mottagaren av gåvokortet att göra sitt val av gåva och registrera sin beställning på presentkortofsweden.se. Mottagaren får sedan sin gåva hemskickad inom 14 dagar. Det är ett gåvokort för dig som uppskattar ett brett urval av produkter. Du hittar allt från sportutrustning, mäkeskläder, heminredning, tidningsprenumerationer och delikatesser.

Presentkuvert ingår i priset. Alla kort skickas till dig tillsammans med vackra presentkuvert. När mottagaren valt gåva och leveransdatum, levererar Schenker gåvan.

Mottagaren väljer 1 gåva av de 30 produkterna på gåvokortet.
Frakt 70 kr per gåvokort tillkommer.

Kontakta oss för offert 0723-686677 eller info(at)brandwoman.se

 

Beskrivning

1. Mottagaren väljer själv
Presentkort of Sweden är gåvan för dig som vill ge något där du garanterar att mottagaren blir tillfredställd och nöjd med sin julklapp. Du ger mottagaren möjligheten att välja sin gåva själv.

2. Gör det personligt
Tro inte att detta förtar det personliga, snarare tvärtom, här har du möjligheten att ge bort ett kort där du själv sätter din prägel.

3. Så löser du in ditt kort
Mottagaren får kortet och går in på presentkortofsweden.se med det presentkortsnummer och lösenord som finns på kortet. Som inloggad presentars en mängd olika gåvor, han/hon gör sitt val och fyller i sina uppgifter. Efter två veckor finns gåvan på valt ställe.

3. Leverans
Kostnad för att skicka ut varan är 70 kr/kort (inom Sverige). Vi samarbetar med Schenker som har en mycket bra tjänst för denna typen av försändelser.

4. Spåra din försändelse
Mottagaren av kortet kan alltid spåra sitt paket på vår hemsida för att se status på leveransen samt själv välja vilket utlämningsställe som han eller hon vill ha gåvan skickade till. När mottagarens paket har ankommit till utlämningsstället får de ett SMS (förutsatt att mobiltelefonnr har fyllts i) om att paketet finns för uthämtning. Om ej telefonnr har angivits kommer de få en avi hem att paketet finns för uthämtning. Det ligger hos utlämningsstället upp till 20dagar och som mest skickas tre stycken påminnelser ut till mottagaren. Paket som ej hämtas ut skickas tillbaka till oss.

5. Leverans av matprodukter
Alla paket med mat levereras med Schenker och samma dag som det skickas får mottagaren ett sms att maten kommer levereras dagen efter.